dijous, 6 de desembre del 2007

25 ANYS

Una filla meva acaba de fer 25 anys fa uns pocs dies. Lluny de la seva família però amb la persona que estima més al seu costat. Amb 25 llumins clavats en una llesca de pa sec, amb tè salat amb mantega com a beguda i acompanyada d'una família tibetana i el seu bestiar en una cabana humil als pendents de l'Himàlaia.
No ha marxat per fer cap safari de paisatges i poder penjar els seus caps a la xemeneia de la seva petita llar. Al sostre dels autobusos, en vagons de tercera, en autostop va reseguint els camins de la gent humil a la recerca de la seva sabiesa.
Felicitats filla. Probablement no tindràs una vida fàcil (quina ho és?) , però m'hi jugo un pèsol que la tindràs plena.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un peregrinatge als orígens, i per molts anys.

Anònim ha dit...

Benvolguts/Benvolgudes blocaires,

A finals de 2007, un grup de blocaires osonencs vam impulsar Blocaires.Osona, que vol ser el col.lectiu de blocaires osonencs, obert a tots els que formem part de la blocosfera de la comarca.
L'objectiu de Blocaires.Osona, segons el manifest fundacional, és estimular i reivindicar la cultura blocaire, donar forma i contingut a la rica comunitat blocaire d'Osona i projectar-la amb força a la Catosfera.
El proper dijous 17 de gener, a 2/4 de 9 del vespre, a l'auditori del Col.legi d'Arquitectes de Vic, es portarà a terme la presentació pública de Blocaires.Osona en el marc de la presentació del llibre del blocaire de referència del nostre país, Saül Gordillo ( www.saul.cat), Nació.CAT.
Esperem comptar amb la vostra participació en aquest acte i en els propers que es facin.

Salutacions cordials,

Blocaires.Osona

Albert ha dit...

Caram! He trobat aquest bloc de casualitat.
Un cop a casa, llegeixo aquestes paraules i recordo aquells moments. Sento encara aquella olor de les llànties de mantega, la mirada de bondat, pura i transparent de l'arrugada iaia tibetana cardant la llana a la vora de l'estufa... El caliu dels excrements de yac assecats al vent del sostre del món, ens van unir en aquell moment màgic. Gràcies per tot el recolzament que ens heu donat. L'hem pogut palpar al llarg de tota la nostra llarga tarvessía, des de cada racó.

Albert.

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut